МВР изпрати днес на ВКП исканата информация, свързана със списъка с

...
МВР изпрати днес на ВКП исканата информация, свързана със списъка с
Коментари Харесай

МВР прати на Върховната касационна прокуратура списъка с 19-те имена на Кирил Петков

МВР изпрати през днешния ден на ВКП желаната информация, обвързвана със списъка с обществено известни имена, който беше възложен от министър-председателя Кирил Петков. Това гласи днешното известие в уеб страницата на Вътрешното ведомство.

Припомняме, че преди дни министър председателят Кирил Петков влезе със лист от 19 имена на разпит във Върховната касационна прокуратура. Пред публицисти Петков сподели подаръчната торбичка с документи, като посочи, че 10 от 19-те имена са обществено известни.

По думите на премиера в листата попадат и политици. Сред тях са депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, някогашният министър председател Бойко Борисов поради случая " Мата Хари " и някогашният министър на финансите Владислав Горанов.

За господин Борисов не споделяме, че той е имал кюлчетата в чекмеджето си, а желаеме да разберем по какъв начин тези кюлчета са попаднали там. За господин Горанов желаеме да разберем дали е вярна информацията, пристигнала от Божков, че персонално са му носели парите. Ние не споделяме този или оня е отговорен. Казваме, че когато има очевидец, който е подготвен да каже, че е давал персонално пари на изтъкнат политик, какво е направила в действителност прокуратурата по тази тематика. Ако сме сигурни, че тя си е свършила работата по тези въпроси, ще е едно в действителност положително начало, разяснява по-рано Кирил Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР